WAT IS PROVENCONCEPT

UW GEZONDHEID IS 
ONS DOEL

Ontstaan van ProvenConcept
ProvenConcept is een initiatief van een aantal enthousiaste mensen, 
met elkaar in contact gekomen door wederzijdse vrienden, kennissen en familie. 

Zoals vaak waren het toevallige omstandigheden die uiteindelijke geleid hebben tot het ontstaan van ProvenConcept. Alwin, accountant met een slaapprobleem klagend tegen vriend Wiemer, natuurkundige, die het op zijn beurt weer opneemt met Jules, homeopaat. Samen komen zij met een simpele, maar naar nu blijkt, geniale oplossing. 

Vanuit deze drie is een initiatief ontstaan om samen met andere gezondheidsfreaks in hun netwerk ProvenConcept op te richten. Niet alleen Alwin slaapt nu weer uitstekend, maar inmiddels honderdduizenden met hem.

Ons product
Met alleen maar gebruikmakend van wat de wetenschap ons leert over hetgeen de natuur onze gezondheid te bieden heeft en innovatief te zijn met het samenstellen en doseren van de natuurlijke ingrediënten, zijn wij tot verbluffend resultaat gekomen. 
 
De GoodNight pillowspray heeft een unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten. Doordat de ingrediënten op elkaar afgestemd zijn in precies de juiste verhoudingen is een perfecte synergetische werking ontstaan. 
 
ProvenConcept producten worden uitsluitend geproduceerd in Nederland, zodat wij optimale controle hebben over de kwaliteit van de ingrediënten en zo weten dat alleen ingrediënten van AAA-kwaliteit gebruikt worden. 
pexels-photo-941693

ONS DOEL IS HET VERHELPEN VAN UW ONGEMAKKEN

Wij van ProvenConcept hebben 

Vestibulum at eros sollicitudin, porta libero quis, cursus mi. Mauris rutrum congue neque sed sodales. Vivamus vitae tristique orci, vitae varius mi.
Nullam interdum, metus vitae rutrum tempor, augue risus tincidunt magna.
  • Suspendisse a pellentesque dui, non felis.
  • Quisque lorem tortor fringilla sed.

Aenean tristique libero auctor, porta lacus et, viverra metus. Phasellus ex ex, euismod.